Løp: Tre fantastiske dager i den svenske skjærgården. Det er hva Icebug Xperience byr på. Nå kan du bli med Runner’s World på gratis buss og bo i Camp Norway under tredagersløpet 1.-3. september 2017. Det er fortsatt lenge til, men det populære løpet fylles raskt opp.

Runner’s World setter igjen opp gratis buss fra Oslo for deltakere i Icebug Xperience. I tillegg åpner vi Camp Norway, hvor alle norske deltakere kan bo, være med på foredrag, peptalks og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker. Campen ligger i idylliske Johannesvik Camping & Stugby i Kungshamn.

Icebug Xperience er for både de som vil gå, gå og løpe, eller kun løpe. Du kan fullføre de totalt 74 kilometerene på den måten du vil.

Unikt løp i utrolige omgivelser

Icebug Xperience er et unikt løp i det vakre landskapet i Bohuslän i Sverige. Fra 1.-3. september kan du delta i det totalt 74 kilometer lange løpet, fordelt på tre etapper på tre dager. Før, mellom og etter etappene er det sosiale i sentrum. Du bor i hytter, spiser felles måltider, og du får garantert nye løpevenner på veien. Bohuslän er verdenskjent for sin natur og kystlinje.

Som vår blogger Hilde Valbjørn Hagelin skrev etter løpet:
«Nå har jeg hatt fem fantastiske dager på Icebug Xperience. Dette må være den beste opplevelsen jeg har hatt i forbindelse med konkurranse. Fra onsdag til søndag har jeg vært sammen med løpere fra hele verden i den idylliske svenske skjærgården. Her har vi løpt i terreng, og hatt det utrolig sosialt og koselig sammen. En vidunderlig opplevelse!»

Ønsker du å delta i et flott tredagersløp i 2017, så er Icebug Xperience absolutt noe du bør vurdere.

Les mer om Icebug Xperience