Løp: Runner’s World ønsker deg velkommen til Camp Norway på Johannesvik Stugby og Camping.

I september kan du delta i det totalt 75 kilometer lange løpet Icebug Xperience, fordelt på tre etapper på tre dager. Icebug Xperience er for både de som vil gå, gå/løpe, eller kun løpe. Du kan med andre ord fullføre de totalt 75 kilometerne på den måten du selv vil.

I Kungshamn midt i Sotenäs kommune og i hjertet av Icebug Xperience har Runner’s World valgt å åpne Camp Norway. Her kan du bo i trivelige hytter nærme havet, og alle norske deltakere (eller de som elsker nordmenn) kan bo, være med på foredrag, peptalks og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker.

Bo, vær med på foredrag, peptalks og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker.

Gode boforhold og lokal mat

Alle hyttene har dusj, og ligger nær hverandre for å få det herlige samholdet med alle Icebug Xperience-deltakere. Måltidene spises sammen i den nyrenoverte restauranten, hvor det tilbys lokale spesialiteter der det meste er økologisk dyrket. Arrangøren gjør alt for å gi deg den beste mat og drikke som du finner i Sverige, serverer deilig lunsj på målstreken, og fyller matstasjonene med økologisk frukt og kanelboller fra et lokalt steinovnsbakeri.

Det kalde, krystallrene vannet på vestkysten sørger for at matelskere går i staver over kvaliteten på både fisk og skalldyr. Så høy er den faktisk, at Bohuslän har sin egen definisjon av The Big Fice: Østers, kreps, reker, blåskjell og hummer.

Foredrag og restitusjon

Johannesvik tilbyr flotte muligheter for badstue, og det vil være mulig å få massasje etter at du har gått eller løpt. På morgenen før frokost og start arrangerer vi yoga-klasser for å forberede kroppen på dagens strabaser.

Du får en solid pakke når du booker din plass i Camp Norway. Transport til start og tilbake fra mål, frokost (der du kan ta med matpakke til lunsj under løpet), middager, foredrag og yoga. Det eneste som kommer i tillegg for deg er drikke til maten, og om du ønsker massasje etter løpet.

Runner's World ønsker deg velkommen til Camp Norway

I Kungshamn midt i Sotenäs kommune og i hjertet av Icebug Xperience har Runner’s World valgt å åpne Camp Norway. I Camp Norway kan alle norske deltakere (eller de som elsker nordmenn) bo, være med på foredrag, peptalks og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker.
Runner’s World setter opp egen buss fra Oslo til Icebug Xperience og Camp Norway.

Hva får du som deltaker i Camp Norway?

• Transport tur/retur Oslo – Kongshamn, og til og fra de ulike etappene.
• Seminar og foredrag på kvelden i Camp Norway.
• Peptalk og siste info før hver etappe.
• Startnummer i Icebug Xperience.
• Overnatting i Johannesvik Camping Stugby.
• Økologisk, nærprodusert frokost og middag.