Løp: Icebug Xperience er et arrangement for hele familien, og deres mål er at alle barn vil forlate Bohuslän med den samme spenningsfølelsen som deltakerne.

Derfor tilbys det som kalles Kids Camp mens du går eller løper de ulike etappene. Her kan barna prøve kajakkpadling, fiske og orientering – alt under oppsyn av erfarne friluftguider. Kids Camp er laget for barn i alderen 6-14 år, og gjør at du kan ta med barna og få en perfekt familiehelg i idylliske omgivelser.

Vest-Sverige er også full av ulike familieomgivelser som forgyller feriedagene til barnefamilien. Kyst, skog og storby rammer det hele inn, og med massevis av herlige temaparker og fornøyelsesparker holder du ungene – og deg selv- lykkelig. Blant annet kan du oppleve dyreparken Nordens Ark, der du møter et 80-tall av verdens utrydningstruede dyrearter. Den vakre naturen og muligheten til å se dyr som ulv, elg, snøleopard, jerv og panda gjør dyreparken til et av Bohusläns mest populære reisemål – for hele familien.

Vest-Sverige er også full av ulike familieomgivelser som forgyller feriedagene til barnefamilien.

Fornøyelses- og temaparker

Smil, latter og fornøyde barn er viktig når familien reiser på ferie, og Sverige er et svært barnevennlig land med mange aktiviteter der familiens minste står i fokus. En drøy times kjøretur fra Bohuslän finner du fornøyelsesparken Liseberg i Göteborg. Leter du etter aktiviteter for barn i Bohuslän kan du velge mellom innendørsaktiviteter som Havets Hus i Lysekil eller utendørsaktiviteter som Daftöland eller nevnte Nordens Ark.

Havets Hus er som et stort akvarium, men består av 40 ulike akvarium.

Alle akvarier er fylt med spennende skapninger som svømmer rundt over hodet ditt i tunnelakvariet. Det er også muligheter for barna til å teste populære aktiviteter som omvendt fiske, klappe og kjenne på sjøstjerner, krabber og eremittkreps.

Daftölandet er en opplevelsespark for barn og hele familien med mange forskjellige aktiviteter.

I tillegg til de mange morsomme attraksjonene, lager pirater underholdning og teater på den store scenen. Kast deg ut av bølgen i en fantastisk katapult, og ta med vennene dine i den tøffe hinderløypa. Du kan hoppe i hoppeslott, eller kjenne suget i maget i hoppbåtene.

Smil, latter og fornøyde barn er viktig når familien reiser på ferie.

Runner's World ønsker deg velkommen til Camp Norway

I Kungshamn midt i Sotenäs kommune og i hjertet av Icebug Xperience har Runner’s World valgt å åpne Camp Norway. I Camp Norway kan alle norske deltakere (eller de som elsker nordmenn) bo, være med på foredrag, peptalks og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker.
Runner’s World setter opp egen buss fra Oslo til Icebug Xperience og Camp Norway.

Hva får du som deltaker i Camp Norway?

• Transport tur/retur Oslo – Kongshamn, og til og fra de ulike etappene.
• Seminar og foredrag på kvelden i Camp Norway.
• Peptalk og siste info før hver etappe.
• Startnummer i Icebug Xperience.
• Overnatting i Johannesvik Camping Stugby.
• Økologisk, nærprodusert frokost og middag.