Løp: Icebug Xperience finner sted i Bohuslän, en provins i vest-Sverige, kjent for sin vakre skjærgård og unike natur.

Bohuslän er globalt anerkjent for sitt miljø, og CNN har blant annet rangert det som et av de vakreste villmarksområdene i verden. Gjennom tre etapper og tre dager får du muligheten til å utforske 75 kilometer av Sveriges kystlandskap, smake på god mat og møte nye venner fra hele verden. Og med det store mangfoldet av aktiviteter, severdigheter og ikke minst varierte natur som finnes i Bohuslän bør det ikke være noe problem å få tiden til å gå.

Vest-Sverige byr på en herlig miks mellom storbyliv, naturopplevelser, mat i verdensklasse og et bredt spekter av spa- og golfanlegg. Med Bohusläns kystlinje, Dalslands villmark, storbyen Göteborg og kulturelle Västergötland, dekkes alle behov. Pluss noen til.

Vest-Sverige er kontrastenes region med variert natur. På reise gjennom regionen kan du oppleve de åpne slettene i Västergötland, glatte granittklipper og sjarmerende fiskevær i Bohuslän, samt dype skoger og mange innsjøer i Dalsland.

Fantastisk skjærgård

Det er vanskelig å ikke la seg imponere av Bohusläns unike natur og fantastiske skjærgård med granittklippene og fiskerisamfunnene som nærmest hoper seg opp som perler langs kysten. I tillegg til soling, bading og krabbefiske byr landskapet på mye, mye mer.

Havet og skjærgården tiltrekker seiling og båtliv, samt spennende turer med kajakk og magiske dykkeopplevelser. I havnene kan du finne mengder av båter som tilbyr båtturer, undervanns- eller østers safari

Fiskeren har stort potensial til å få sine drømmer oppfylt, om målet er å få laksen på kroken, den første sjøørreten langs kysten, gjedden i en innsjø eller sommermakrell som fangst. De som foretrekker å se hvordan proffene arbeider kan bli med på fisketurer eller høstens hummerfiske.

Landskap og familieopplevelser

Men Bohuslän er ikke bare kysten. En fantastisk måte å oppleve landskapet er til fots eller på sykkelsetet. Blant annet gjennom turstier, kyststier eller den 370 kilometer lange Bohusladen fra Mölndal i sør til Strømstad i nord. Den eventyrlystne kan også finne noen av Bohusläns vanskelige klatreområder.

Havet og skjærgården tiltrekker seiling og båtliv, samt spennende turer med kajakk og magiske dykkeopplevelser.

Vest-Sverige

Vest-Sverige er også full av ulike familieopplevelser som forgyller feriedagene til barnefamilien. Kyst, skog og storby rammer det hele inn. Med massevis av herlige temaparker og fornøyelsesparker holder du ungene – og deg selv – lykkelig. Blant annet må dyreparken Nordens Ark, som rommer 50 arter som ulv, elg, snøleopard, jerv, panda, hvite storker og japanske traner, ved Smögen og Bohuslän museum nevnes. Det er heller ikke mer enn en drøy times kjøring til fornøyelsesparken Liseberg i Göteborg.

Runner's World ønsker deg velkommen til Camp Norway

I Kungshamn midt i Sotenäs kommune og i hjertet av Icebug Xperience har Runner’s World valgt å åpne Camp Norway. I Camp Norway kan alle norske deltakere (eller de som elsker nordmenn) bo, være med på foredrag, peptalks og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker.
Runner’s World setter opp egen buss fra Oslo til Icebug Xperience og Camp Norway.

Hva får du som deltaker i Camp Norway?

• Transport tur/retur Oslo – Kongshamn, og til og fra de ulike etappene.
• Seminar og foredrag på kvelden i Camp Norway.
• Peptalk og siste info før hver etappe.
• Startnummer i Icebug Xperience.
• Overnatting i Johannesvik Camping Stugby.
• Økologisk, nærprodusert frokost og middag.